mòdul 9 - CLASSROOMNOVETATS DE CLASSROOM EN EL 2018-19

Beneficis d'utilitzar una Aula Virtual en el teu entorn educatiu amb Google Classroom:

Administrar Diverses Classes: reutilitza les notificacions, tasques o preguntes que ja existeixin d'una altra classe. Comparteix publicacions entre diverses classes i arxiva les classes per utilitzar-les com a referència en el futur.

Fulls de Càlcul: utilitza una plantilla de full de càlcul per crear un document individual per a cada alumne amb un clic.

Afegir Material per a la Classe: afegeix materials a les tasques, com vídeos de YouTube, formularis de Google, arxius PDF i altres elements de Google Drive. Tant els professors com els alumnes poden dibuixar, ressaltar contingut i escriure notes en els documents i PDF.

Parametritzar Tasques: afegeix dates de lliurament opcionals, crea valors de notes personalitzats i porta al dia quines tasques estan qualificades.

Preparar el Treball: crea esborranys de publicacions i tasques o programar-perquè es publiquin en el tauler d'anuncis a la data i hora programades.

Personalitza el Tema de la teva classe: canvia el color per omissió o la imatge del tema de la teva classe.

Ajuda als teus alumnes a organitzar: Classroom crea un calendari de Google per a cada classe i actualitza els calendaris amb les dates de lliurament i de treball. Els alumnes poden veure el treball que ve al tauler d'anuncis, a la seva pàgina de treball o en el calendari de la classe.

Ajuda al professor o tutor virtual a organitzar: revisa el treball dels alumnes, incloses les tasques, les preguntes, les notes i els comentaris anteriors. Pots veure la feina d'una classe o de totes elles i ordenar-d'acord amb el que calgui revisar.

Posar notes Fàcilment i ràpid: ordena als alumnes per nom o cognoms, consulta qui ha presentat els treballs, crea esborranys de les notes per discutir-més tard amb els alumnes i afegeix comentaris privats. A més, pots afegir anotacions i comentaris amb imatges en el treball de l'alumne en l'aplicació mòbil de Classroom.

Crear fòrums de debat a la classe: publica anuncis, involucra els alumnes en els fòrums de debat basats en preguntes o mou els temes importants al principi de la llista en el tauler d'anuncis.

Enviar contingut a les pantalles dels alumnes: envia pàgines web a una classe a l'instant amb l'extensió de Chrome Compartir a Classroom. Els alumnes també poden compartir les seves pantalles amb el seu professor.

Tutorials de classroom actualitzat


Novetats

Descarga
Empieza a utilizar Google Classroom (Pub
Documento Adobe Acrobat 7.9 MB
Descarga
Consejos para utilizar Google Classroom
Documento Adobe Acrobat 759.6 KB
Descarga
Guía de estudio para pfrofesores de Goog
Documento Adobe Acrobat 312.6 KB

Per als que disposen d'un compte de Google Suite per a educació, podien fins ara utilitzar sense problema l'aula virtual de Google, que permet establir un flux de comunicació directe entre un professor i els seus alumnes de manera que el professor pugui compartir recursos, enviar tasques o realitzar preguntes directes als seus alumnes i posteriorment avaluar les respostes.

Doncs bé, des de ja mateix, qualsevol persona que disposi d'un compte de Google (com per exemple, un compte de gmail, encara que en aquest VÍDEO us ensenyem que és possible convertir qualsevol compte en un compte de Google) podrà utilitzar ja l'aplicació, tant en el paper de docent com en el d'alumne. • Què es classroom?
 • Configurar l'aspecte i l'entorn de Classroom
 • Crear una nova classe
 • Crear publicacions per treballar en aquesta classe
 • notificacions
 • tasques
 • Preguntes
 • Ser capaç de gestionar una classe i interactuar amb els alumnes
 • Identificar on i com són emmagatzemats els documents de treball
 • Qualificar els treballs dels alumnes
 • Administrar les classes, emmagatzemant i reaprofitant classes d'anys anteriors per a l'any en curs
 • aprendre a crear una biblioteca de recursos
 • Materials del curs Ateneu

1- Classroom en 5 passos

2- Comparte recursos con tus clases de Google Classroom

3- Nuevas funcionalidades de Google Classroom


crear grups d'alumnes per classroom

4- Estrategias de aprendizaje en Google Classroom: Encuestas

5- Novedades: Google Classroom Programar TAREAS

6- Sácale el máximo partido a Google ClassroomClassroom: pas a pas

     Configurar l'aspecte i l'entorn de Classroom -  Crear una nova classe - Crear publicacions per treballar en aquesta classe

 •   Notificacions
 •   Tasques
 •    Preguntes

     Ser capaç de gestionar una classe i interactuar amb els alumnes
     Identificar on i com són emmagatzemats els documents de treball
     Qualificar els treballs dels alumnes
     Administrar les classes, emmagatzemant i reaprofitant classes d'anys anteriors per a l'any en curs