espai per compartir comentaris

Presenteu-vos a la resta de companys/es.

Aquest espai es per fer comentaris que vulgueu compartir amb els companys del curs. Ignoreu el camp que diu pàgina web.


Comentarios: 17
 • #17

  Marisol (martes, 13 noviembre 2018 21:12)

  Hola! Sóc la Marisol, m'incorporo una mica tard a aquesta formació però amb moltes ganes. Sóc professora de llengües a un centre de formació d'adults i m'he decidit pels mòduls 3-4, 8 i 9 ja que crec que em podrien ser especialment útils a l'aula. El meu correu per al curs és soledat.herreros@gmail.com

 • #16

  Mireia Masó (lunes, 12 noviembre 2018 20:42)

  I perdoneu, m'he oblidat de dir que treballo en un Institut a Olot, soc professora de llengües i el meu correu és mireiamaso1@gmail.com.

 • #15

  Mireia Masó (lunes, 12 noviembre 2018 20:38)

  Bona nit,
  començo amb retard per uns problemes "tècnics" que he tingut, i estic segura que milloraré la meva competència digital dins google, perquè veig que és el futur. Ja faig servir eines google, però tinc força dubtes.
  M'he decidit pels mòduls 3-4, 7 i 9.

 • #14

  Xavier Sagrera Auñón (domingo, 11 noviembre 2018 22:52)

  Hola,
  Soc en Xavier i he aterrat una setmana tard. Soc professor de secundària en un centre de Salt. Faig servir força els productes google, però soc bastant matusser. per altra banda, he començat a a fer cosetes amb classroom, però no ho controlo gens.
  Espero millorar força amb el curs.

  Una abraçada a tothom,

 • #13

  Natàlia Maigi Subirats (lunes, 05 noviembre 2018 00:34)

  M'he oblidat de dir que faré els mòduls 1,2,3 i4

 • #12

  Natàlia Maigi Subirats (lunes, 05 noviembre 2018 00:33)

  Hola a tots i a totes!!
  Sóc la natalia de Roquetes i espero aprendre molt en aquest curs. Vaig una mica peix amb les eines que proporciona el Google.
  El meu email :mcat0025@gmail.com

 • #11

  Montserrat (domingo, 04 noviembre 2018 23:03)

  Ui! M'havia oblidat dir que el correu que faré servir és: montserratmiracle7@gmail.com

 • #10

  Josep (domingo, 04 noviembre 2018 23:02)

  Bona nit, sóc el Josep i faig classes de EF a primària, informàtica i robòtica i sóc el coordinador TAC de l'escola. En aquest curs vull aprendre molt més sobre el potencial de les eines de google per treure-li tot el suc possible. El meu email per el curs és: ohanafamilycamper@gmail.com i els mòduls que vull fer són els, 3,4,5 i 9.
  Salutacions

 • #9

  Montserrat (domingo, 04 noviembre 2018 23:00)

  Hola,
  Em dic Montserrat, soc professora de secundària i sempre m'han agradat les noves tecnologies. Tot i així, jo ja tinc una certa edat i no és el meu fort. Espero que aquest curs m'ajudi a millorar l'ús que en faig.

 • #8

  Anna E (domingo, 04 noviembre 2018 21:20)

  Hola,
  soc l'Anna Escobar, professora d'anglès de secundària en un institut del Vendrell (Tarragona). Inicio aquest curs amb moltes ganes d'aprendre què es pot fer amb tot el que ens ofereix Google.

 • #7

  Eva Riera (domingo, 04 noviembre 2018 18:48)

  Hola!
  Em dic Eva Riera i sóc professora de secundària, especialitat de Llengua catalana i literatura a un institut del municipi de Figueres (Girona). Estic molt interessada en començar aquest curs per així treure molt més partit a les eines google.

 • #6

  David (domingo, 04 noviembre 2018 16:44)

  Hola em dic David i treballo a primaria en una escola d'educacio a barcelona.
  Amb moltes ganes de començar.
  Salutacions

 • #5

  Jordi Ibáñez (sábado, 03 noviembre 2018 20:38)

  Hola,
  Sóc professor de secundària, faig classes d'EF a Martorell.

  El meu correu gmail pel curs és: jibanezgomar@gmail.com

  Voldria fer els mòduls: 3-4, 5 i 6

 • #4

  Jesús María Vicente Pacho (jueves, 01 noviembre 2018 21:27)

  Hola,

  Sóc un professor de secundària de l'àmbit de ciències socials en un institut públic de Barcelona. Realitzo el curs per veure tot el potencial de les eines google, tot i que ja he fet algun curs al respecte. El meu correu per al curs és bcnrunners@gmail.com . M'agradaria fer els mòduls següents: 1 (Gmail), 3 i 4 (Drive), 5 (Mapes), 9 (Classroom).

 • #3

  Jesús María (jueves, 01 noviembre 2018 21:22)

  Hola,
  Sóc un professor de secundària de l'àmbit de ciències socials. Realitzo el curs per veure tot el potencial de les eines google, tot i que ja he fet algun curs al respecte.

 • #2

  Marta Santaulària (jueves, 01 noviembre 2018 17:45)

  Hola! Em dic Marta i soc professora de l'especialitat de biologia i geologia en un institut de secundària de Manresa.
  Tinc moltes ganes d'aplicar les eines que ofereix google a l'aula i per això m'he apuntat a aquest curs.
  El meu correu de gmail pel curs és:
  martasantaularia@gmail.com
  I m'agradaria fer el 5 Mapes, el 6 Imatge, el 7 web i Blog i el 9 Classroom.
  Ens veiem per aquí!
  Marta

 • #1

  Anna Vera Conesa (jueves, 01 noviembre 2018 10:49)

  Hola sòc l'Anna treballo al CRP de Ciutat Vella, estic de referent TAC. M'agradara acompanyar-vos en l'autoaprenentatge d'aquest curs. Aquesta web es un material més dels molts que trobareu per internet. La filosofia es que us atreviu sense pors a fer us de les eines que us poden facilitar l'acompanyament d'aprenentatges dels vostres alumnes que en saben molt d'investigar sense por....Bon curs